Annons

Tom Cehlin
Cafés redaktör Tom Cehlin Magnusson skriver om den mest intressanta musiken just nu.

Annons
 

Veckans härligaste plagg

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Sommaren är här, och därmed inleds många blogginlägg om kläder med meningar som: ”sommaren är här”. Efter många om och men får man äntligen dra på sig sommarplaggen man köpte i april när förhoppningarna var stora, och solstrålarna få. Även om hösten generellt är den mest välklädda årstiden så är det svårt att argumentera mot att sommaren innebär en härligt avslappnad valfrihet för den som tycker det är kul med kläder. Det innebär också att man får gå omkring i jackor för att det är snyggt, inte för att det är ett måste. En outfit är ju som bekant aldrig komplett utan en jacka.

Annons

Nedan har jag valt fem plagg som jag tycker passar utmärkt att fira in sommaren i. Positivt är också att alla plaggen (förutom en möjligen omotiverat dyr, men fin t-shirt) är rimligt prissatta så att du inte behöver skippa en öl eller glass i onödan.

Från vänster: t-shirt: Undercover, sneakers: Converse, coachjacka: Polar Skate, solglasögon: Izipizi, byxor: Weekday (reklamlänk via Apprl) .

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar