Annons

Tom Cehlin
Cafés redaktör Tom Cehlin Magnusson skriver om den mest intressanta musiken just nu.

Annons
 

Vårkänslor från två japanska lookbooks

Lika fina lookbooks och kläder som Nepenthes tar fram, lika omöjligt är det att nåla fast vad som är Nepenthes. Förklaringen på företagets hemsida om att ”Nepenthes is a lifestyle, Nepenthes is an expression, Nepenthes is a philosophy” bringar kanske inte mer klarhet i frågan, men klart är iallafall att hippa japanska märkena Needles och Engineered Garments är en del av företagets kreativa uttryck.

Annons

I dagarna släppte man bilder från sin första fotoeditorial för våren, där man förutom Needles och Engineered Garments skymtar märken som South2 West8 och Rough & Tumble på de filtrade fotona. Fotona föreställer lösa och mjuka plagg i en minst sagt avslappnad inramning. Att spela Fifa i mjukisbyxor har aldrig varit så tilltalande.

Lika avslappnat och japanskt är det i Tokyo-baserade butiken Coverchords lookbook för våren. Med fint naturligt ljus och sorglös styling innehåller bilderna fina plagg från bland annat nämnda Engineered Garments, Nonnative och Wacko Maria som nämnts i bloggen tidigare.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar