Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Vårens åtta snyggaste solglasögon

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-04-13 18:10  |  Lästid: < 1 minut

Inköpet av ett nytt par solglasögon tenderar att vara av samma karaktär som att köpa en pocketbok på Arlanda: det är ett löfte om bättre tider. Tyvärr kan dock vissa problem uppstå när man inser att man inte har ansiktet för brillorna man har ställt in siktet på: få saker är så plågsamma som att stå i en butik och bredvid en säljare försöka frammana sin bästa James Dean-imitation.

Solglasögonbärandet är alltjämt förknippat med någon slags coolhet, och bygger ju därför på attityd hos dess bärare. Viktigt är därför att inte vara en allt för stor trendslav, utan att testa sig fram till vad som passar just ditt ansikte.

Generellt sett så är de plastiga (ofta genomskinliga) bågarna fortfarande trendiga alternativ, tillsammans med de allestädes närvarande runda Lennon-liknande bågarna. För dig som är riktigt vågad är det troligtvis ett par gul- eller rosatintade pilotbrillor som kommer få ditt Instagram-flöde att svämma över av likes, men för oss andra kan ett par plastbågar i en gulaktig ton duga gott som ett uppiggande inslag i ansiktet.

Kolla in några av mina solglasögonfavoriter nedan:

Uppifrån och ned: Reclaimed Vintage, H&M, 79kr. Kaibosh, 850 kr. Sun Buddies, 1 290 kr. Dries Van Noten, 2 823 kr. Weekday, 150 kr. & Other Stories, 290 kr. Ace & Tate, 1 298 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-04-18 13:41