Annons

Tom Cehlin
Cafés redaktör Tom Cehlin Magnusson skriver om den mest intressanta musiken just nu.

Annons
 

Uniqlo släpper ny kollektion med Christopher Lemaire

Modenyheter blir väl inte godare än när nyheten om Uniqlos öppnande i Sverige spreds för några veckor sedan. Det japanska märkets prisvärda basvaror har fått alla svenskar som någonsin har löst en Ryan Air-biljett till London att drömskt prata om märkets perfekta högar med kashmirtröjor i regnbågens alla färger.

Annons

Men Uniqlo är mer än bara perfekta basvaror, man har genom åren gjort en rad spännande samarbeten med modestorheter som Nigo från A Bathing Ape, Jil Sander och J.W Anderson. Man har även startat en egen linje, Uniqlo U, tillsammans med den hyllade franske designern Christopher Lemaire.

Kollektionen som kommer i höst är Lemaires tredje under Uniqlo U-flagg, och är den snyggaste hittills. En perfekt färgskala i rostrött, beige och mossgrönt får vem som helst att se lite mer elegant fransk ut i höst, och plaggen som företaget visar upp på bilderna är en smula mer vågade än tidigare. En perfekt röd polotröja, en klassisk trenchcoat och en innerjacka i teddymaterial är favoriterna som lär sälja slut snabbt när kollektionen släpps i oktober.

Uniqlo U:s höstkollektionen släpps den 5 oktober på märkets hemsida

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar