Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Uniqlo släpper ny kollektion med Christopher Lemaire

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-08-30 17:00  |  Lästid: 2 minuter

Modenyheter blir väl inte godare än när nyheten om Uniqlos öppnande i Sverige spreds för några veckor sedan. Det japanska märkets prisvärda basvaror har fått alla svenskar som någonsin har löst en Ryan Air-biljett till London att drömskt prata om märkets perfekta högar med kashmirtröjor i regnbågens alla färger.

Men Uniqlo är mer än bara perfekta basvaror, man har genom åren gjort en rad spännande samarbeten med modestorheter som Nigo från A Bathing Ape, Jil Sander och J.W Anderson. Man har även startat en egen linje, Uniqlo U, tillsammans med den hyllade franske designern Christopher Lemaire.

Kollektionen som kommer i höst är Lemaires tredje under Uniqlo U-flagg, och är den snyggaste hittills. En perfekt färgskala i rostrött, beige och mossgrönt får vem som helst att se lite mer elegant fransk ut i höst, och plaggen som företaget visar upp på bilderna är en smula mer vågade än tidigare. En perfekt röd polotröja, en klassisk trenchcoat och en innerjacka i teddymaterial är favoriterna som lär sälja slut snabbt när kollektionen släpps i oktober.

Uniqlo U:s höstkollektionen släpps den 5 oktober på märkets hemsida

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-30 17:01