Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Stilig semester

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-05-31 15:37  |  Lästid: < 1 minut

 

Halva grejen med att åka utomlands är ju som bekant förberedelserna innan man åker. Att gå omkring i en bokhandel och fåfängt plocka ned roman efter roman utan att ta hänsyn till sommarens slokande semesterhjärna, att dammsuga bloggar på reseguider, eller kanske framför allt: att planera hur man ska se ut.

Drömmar om semester är ofta drömmar om ett annat liv, och hur man på semestern ska vara en annan person. Även om dessa drömmar ofta är lika fruktlösa som ens försök att ta sig an valfri svårläst klassiker i solstolen, så kan det ändå finnas något fint i att dessa dagar – precis innan sommaren är här på riktigt – så känns allt möjligt.

Imorgon hoppar jag på ett okristligt tidigt plan till Barcelona för att gå på Primavera-festivalen och, ja, äta tapas. Huvudmålet med resan, att få se Frank Ocean, har redan blivit inställt så nu ligger fokus på semesterns allra lataste aktiviteter. Nedan har jag plockat ihop några plagg, accessoarer och prylar som gärna hade fått följa med i min resväska.

Från vänster: reseguide, Lost in Barcelona, skjorta från Gitman Vintage, solglasögon från Dries Van Noten, t-shirt från Sunspel, mobilskal från The Case Factory, passhållare från Smythson, solglasögon från Sun Buddies.

Alla produkter är valda av Café. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-05-31 15:40