Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Sommarens snyggaste hawaiiskjortor är här

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-05-09 21:52  |  Lästid: 2 minuter

Det enda vårtecknet lika säkert som trötta spaningar om att folk gillar att fotografera körsbärsträd är uppmaningarna om att våga bära mönstrade skjortor när solen tittar fram. På Café har du kunnat läsa om mönstrade skjortor, kortärmade skjortor och hawaiiskjortor den senaste tiden, och nu är tiden kommen för ytterligare ett inlägg om hawaii-skjortor, och dessutom är dessa från Wacko Maria vars kortärmade skjortor jag skrev om bara för ett litet tag sedan.

För den som är nyfiken på märket så gjorde Slam Jam Socialism en intervju med märkets grundare Atsuhiko Mori om reggae, fotboll och det störiga med gäster när man är sugen på att öppna en bar. Framför allt gjorde de en härlig video från egna butiken Paradise Tokyo som du kan titta på ovan, en butik jag nyligen tvingade iväg en vän för att besöka på sin Japan-resa bara för att köpa en kaffemugg åt undertecknad.

Skjortorna då? I veckan släppte Wacko Maria ett samarbete med Wolf’s Head som det finns ganska så exakt noll information om. Någonstans är det också rimligt att det inte finns så mycket att säga om japanska skjortor i rayon med tigrar, ananasfrukter och skelett på, mer än att de helt enkelt ser väldigt, väldigt tuffa ut. Kolla in skjortorna här.

 
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-05-09 21:55