Annons

Tom Cehlin
Cafés redaktör Tom Cehlin Magnusson skriver om den mest intressanta musiken just nu.

Annons
 

Snygg i sammet

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Att sammet har seglat upp som höstens trendigaste material har nog få modeintresserade missat. George Costanzas favoritmaterial är härligt lyxigt och dekadent, och kan snabbt förvandla ett ganska enkelt plagg till mer vågat och trendigt.

Annons

Ett tips för att inte känna sig dammig är att blanda sammetsplaggen med tunnare material och avslappnade silhuetter för att inte se ut som en sketch ur Historieätarna.

Se till exempel den här bomberjackan (reklamlänk via Apprl) som har hämtat en del inspiration från alla de hippaste hiphoparnas favoritjacka från Haider Ackermann:

sammet

Kanye-West-Haider-Ackermann-velvet-bomber-jacket

Även Sverigeaktuella The Weeknd har hoppat på trenden, här bärandes en skjortjacka från Our Legacy.

weeknd

ol

Om man vill pröva på trenden men inte vill gå all in är dessa skor från Eytys passande. Lyxig sammet i en fin blå färg eleverar den här skon från en vanlig sneaker till något extra.

mother-nap-02

Även om många sammetsplagg kommer från dyrare märken, som denna jacka från Saint Laurent (reklamlänk via Apprl) , så har även kedjorna hoppat på trenden. Pricka in två trender i ett köp med dessa vida byxor från Asos i sammet.

sammet2

Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar