Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Sno stilen av Frank Ocean

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-12-19 16:56  |  Lästid: 2 minuter

2016 har handlat mycket om Frank Ocean. Efter idel uppskjutna datum då hans skiva skulle ha släppts kom till slut inte bara en, utan två skivor, och en tidning. Den ena skivan, Blonde, är också en av de senaste årens absolut bästa skivor med stratosfäriska melodier och introspektiva texter.

Frank Ocean är också en av 2010-talets största stilikoner, på det visuella albumet Endless döper han till och med en låt efter modehuset Comme des Garcons. Hans klädstil är också lika genomarbetad och smart som hans musik, både när han experimenterar som när han väljer en klassisk stil.

PARIS, FRANCE - MARCH 03: Frank Ocean attends the Givenchy Fall/Winter 2013 Ready-to-Wear show as part of Paris Fashion Week on March 3, 2013 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Frank Oceans stil till vardags (de få gånger han har fastnat på bild) består av streetbetonade outfits som bygger på enkla plagg med bra passform. Hoodies och långärmade t-shirtar kombineras med jeans och Vans. För dig som inte har råd med ekivoka Vetements-hoodies som Frank sågs bära i somras finns många bra budgetalternativ:

frankoceantroja

Från vänster: Hoodtröja från MKI, långärmad t-shirt från Stüssy, lila sweatshirt från Polar Skate, svart långärmad t-shirt från Flagstuff.

frankocean4 copy

Men det är på den uppklädda arenan som Frank Ocean verkligen höjer sig ovanför sina musikerkollegor. Vid de galor han har uppträtt på har han varje gång sett skarpast ut av alla på röda mattan. Han är ett ypperligt exempel på att man med perfekt passform kan våga sig på mer vågade färger, som en vit eller gul smoking.

frankoceankostym

Från vänster: Kavaj: ASOS, fluga: Tiger of Sweden, slipper: Simon Fournier, smokingskjorta: Zara.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar