Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Sju snyggaste mönstrade skjortorna just nu

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-05-02 21:47  |  Lästid: 2 minuter

 

Efter många om och men verkar ändå våren äntligen vara här, och vår betyder bland mycket annat att skjortor som för några månader sedan kändes fullständigt orimliga nu känns som det enda man kan bära. Broderade blommor, djurmönster och explosioner av färg känns plötsligt som en del av basgarderoben, och det med all rätt. Våren och sommarens mode må vara mer smaklöst, mer anpassat för att exponera ens eventuella strandkropp och bränna – men nog är det roligt att för en gångs skull ta på sig något som man blir glad av?

Från vänster: H&M 249 kr, Our Legacy, Zara 349 kr.

De mönstrade skjortornas tid är här, men om du inte känner dig bekväm med en skrikig skjorta så kan du tona ned skrikigheten med en t-shirt under, eller varför inte låta skjortan sticka fram under en kavaj eller overshirt? Jag har tagit fram sju alternativ i olika prisklasser som inte har mycket gemensamt förutom att de gör det ännu lite härligare att springa omkring och frysa i vårsolen.

Från vänster: Schnayderman’s 1 400 kr, Palace (släpps 5/5), Eton 1 599 kr, Gitman Vintage 1 805 kr.

Alla produkter är valda av Café. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-05-03 22:24