Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Sex snabba fars dag-tips

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-11-10 11:21  |  Lästid: 2 minuter

Fars dag är inte bara dagen för att lägga upp en svartvit bild på din pappa i mustasch och fransiga jeansshorts för att på det sättet plocka både Insta- och patospoäng på samma gång. Det är också presenter, och i bästa fall ett utmärkt tillfälle att meddela att man tycker väldigt mycket om någon.

För den som ännu inte hunnit plocka upp en fars dag-present så har jag samlat ihop några grejer som kanske inte står på varje Rusta-pappas önskelista, men som kanske kan knuffa en motsträvig far en smula in i samtiden.

 

Krukor: Isadeco

Isadecos höstkrukor är något så ovanligt som tuffa krukor, och vilken pappa skulle inte bli glad av något sådant? Hemoglobin-flammigt blodröd keramik tillsammans med tuffkrukornas mamma: en marmorkruka med en orm på.

Bok: The Smiths, 425 kr. 

Även om Morrissey mer och mer börjat göra sig själv till vad som i folkmun kallas galen rasist så ska ju inte det få smetas över på The Smiths ännu oantastliga eftermäle. Lika perfekta poplåtar som bandet skrev på löpande band under fem brinnande år, lika snygga var bandet på och utanför scen.

T-shirt: Better Gift Shop, 360 kr.

Det är osäkert om det långsiktigt är bra för världen att Larry David så ofta framstår som en slags pappornas pappa: tjurig, filterlös och i osynk med sin omvärld. Men likväl är han ofta den roligaste människan på planeten – och i dessa #metoo-tider är det uppfriskande med en enda offentlig person man tyckt om av manligt kön som inte visat sig vara ett svin.

Hörlurar: B&O Play, 2290 kr.

Alla pappors Dire Straits-samling behöver ett par bra hörlurar, och få hörlurar är så fina som dessa från B&O Play. Passa på att komplettera med gubbrock din pappa ännu inte hört, som The War on Drugs senaste högtflygande americana-epos A deeper understanding.

Korthållare: COS, 190 kr. 

Ett hett tips för den som ännu inte hunnit införskaffa en fars dag-present är att besöka COS. Oavsett om du slår till på en korthållare, kashmirhalsduk eller yakullströja så är COS basplagg alltid uppskattade presenter som håller länge.

Halsduk: Acne Studios, 1095 kr. 

Alla behöver en varm halsduk den här årstiden, och några av de finaste som görs är från Acne vars färger är lika varma som plagget i sig. Ett utmärkt köp för att pigga upp vinterns alla monokroma depp-outfits.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-10 11:24