Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

N.E.R.D och Rihanna släpper ny singel

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-11-02 10:20  |  Lästid: < 1 minut

Efter att (kanske inte så) mystiska posters började dyka upp runt om i Los Angeles förra veckan så började spekulationer om ett nytt album från N.E.R.D spridas över hela nätet. Huruvida ett album kommer är i dagsläget inte helt klart, men klart är att bandet nu släpper en singel, Lemon, tillsammans med Rihanna. Låten är bandets första låt på tre år, och ett eventuellt album skulle bli det första sedan år 2010.

N.E.R.D består av legendariska Neptunes-duon Pharrell och Chad Hugo som vid millennieskiftet tillsammans med Shay Haley bildade ett band där man skulle få utlopp för sina mer funkrockiga tendenser. Superhits som Provider, Lapdance, She Wants to Move och Hypnotize U följde. De senaste åren har frontfiguren Pharrell mestadels gjort barnmusik medan resten av bandets medlemmar hållit sig i bakgrunden, men nu är det alltså dags för comeback. Lyssna på bandets nya låt nedan.

Varför ska man bry sig?

Vilka: Virginia-trio vars medlemmar legat bakom några av de senaste tjugo årens största och bästa hits. 

Kända för: Som Neptunes är Pharrell och Chad Hugo kända för i princip all bra musik som gjordes kring millennieskiftet, som N.E.R.D kanske mest kända för singlarna She Wants To Move och Lapdance.

Låter som: Stjärnor som Tyler, The Creator och Anderson. Paak har snott många av sina tricks ur Pharrell och Chad Hugos enorma låtkatalog. 

Vem gillar det här: Personer som minns Pharrell för annat än en stor, stor hatt. 

Därför ska du bry dig: Rihanna låter stenhård som vanligt, och Pharrell är ett geni när han väl lägger manken till. 

Så kommer det bli: N.E.R.D har även i sina bästa stunder varit ojämna, men några hookiga dansgolvshits borde inte vara för mycket begärt. 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-02 10:22