Annons

Tom Cehlin
Cafés redaktör Tom Cehlin Magnusson skriver om den mest intressanta musiken just nu.

Annons
 

Köptips: sommarens sista dagar

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

 

I takt med att solstrålarna blir färre så börjar också en viss trötthet på sommarens mest utlevande mode infinna sig. Även om man vill vara en somrig variant av sig själv i Hawaii-skjorta och solig uppsyn för evigt så smyger sig hösten liksom på, vare sig man vill eller inte. Men, bara för att sommaren drar sina sista andetag så behöver du ju inte redan klä dig i polotröja och vinterjacka, det kommer det finnas gott om tid till senare.

Annons

Istället känns mjuka, solblekta färger utmärkt i skiftet mellan augusti och september. Kanske inte lika exploderande euforiskt som en mönstrad skjorta i juni, men inte dovt och deppigt som en trött ulltröja i oktober. Ljummet soluppvärmda nyanser förlänger sommaren en stund, som solglasögonen från Ace & Tate i champagne (bara en sådan sak), eller den mjukt gula randiga tröjan från COS.

Från vänster: Långärmad t-shirt från COS, jeans från Levi’s, skjortjacka från Schnayderman’s, skor från Clarks, solglasögon från Ace & Tate, jeansjacka från Weekday

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar