Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Helgtips!

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-12-08 15:48  |  Lästid: 2 minuter

Helgen är här, helgtipsen är här. Härda ut, snart är det julledighet! 

Släpp: Bianca Chandon

För den som följer fina disco-influerade märket Bianca Chandon på Instagram har det senaste veckan teasats om ett nytt släpp, och den här gången är det inte bara t-shirtar och kepsar. En ulljacka med Pendleton-aktigt mönster, en ruggad militärgrön stickad tröja och några fantastiskt fina t-shirtar verkar ingå i släppet. Som vanligt bör du skynda för att få tag i något, eller vara vaksam när exempelvis svenska Nitty Gritty får in något från kollektionen.

Butik: Schnayderman’s

Svenska Schnayderman’s har på kort tid blivit en favorit hos många skjortentusiaster med sina välgjorda och innovativa tolkningar av den klassiska button down-skjortan, och kanske framför allt för sina välgjorda overshirts. I veckan öppnade man upp en flaggskeppsbutik på Mäster Samuelsgatan med en otroligt fin inredning av svenska arkitektbyrån Bozarthfornell som tidigare gjort flera av Acne Studios butiker världen över.

Musik: Jadu Heart – U Never Call Me (feat. Mura Masa)

Ett av de senaste årens mest spännande musikprojekten jag har stött på är Jadu Heart, en mystisk London-baserad duo som iklädda masker (när ska den grejen vara över?) göra musik som faktiskt inte låter som speciellt mycket annat. Duon, vars respektive namn påstås vara Dina och Faro, är uppenbart influerade av J Dilla och bröderna Jai och A.K Paul, men lyckas ändå göra något eget med sitt porlande och drömska sound. Denna singel tillsammans med underbarnet Mura Masa är ett ypperligt exempel på duons förmåga att skriva mystisk funk som gjord för att lyssna på en motorväg mitt i natten.

Reklam: Calvin Klein

Calvin Klein är som vanligt mästare på reklamkampanjer, efter att för ett par veckor sedan ha frontat sin denimlinje med bland annat Solange, Dev Hynes och Kelela modellar nu ASAP Rocky och resten av ASAP Mob åt det amerikanska märket. Kampanjen är plåtad av ansedda Willy Vanderperre och är en del av kampanjen Our Family där det verkar som att man har dammsugit musikvärlden på sina absolut coolaste stjärnor för att klä dem i märkets klassiska underkläder och denimplagg.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar