Annons

Tom Cehlin
Cafés redaktör Tom Cehlin Magnusson skriver om den mest intressanta musiken just nu.

Annons
 

Futuristisk inspiration från svenska kläder i Taiwan

Nätbutiken NE.SENSE baserad i Taipei har inte bara en inspirerande Instagram och ett härligt utbud av diverse hippa varumärken man får slå sönder sparbössan för att ha råd med. Nyligen släppte man också en extremt snyggt modeplåtning med sina egna varumärken, likt Nitty Grittys lookbook som nämndes i bloggen häromdagen.

Annons

Den taiwanesiska klädaffären har skapat en lookbook som ser ut att vara fotade i yttre rymden, trots en total avsaknad av specialeffekter. Rymdtemat förstärks också ytterligare av att lookbooken är döpt efter den legendariska rapgruppen Outkasts mästerverk ATLiens. Den futuristiska plåtningen innehåller bland annat märken som svenska CMMN SWDN och det egna märket Necessity Sense.

Här är mina favoriter från märkets lookbook:

ne-sense-india-rose-atliens-editorial-18 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-13 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-9 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-8 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-2 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-5 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-6 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-7 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-1

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar