Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Futuristisk inspiration från svenska kläder i Taiwan

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-11-23 17:55  |  Lästid: 2 minuter

Nätbutiken NE.SENSE baserad i Taipei har inte bara en inspirerande Instagram och ett härligt utbud av diverse hippa varumärken man får slå sönder sparbössan för att ha råd med. Nyligen släppte man också en extremt snyggt modeplåtning med sina egna varumärken, likt Nitty Grittys lookbook som nämndes i bloggen häromdagen.

Den taiwanesiska klädaffären har skapat en lookbook som ser ut att vara fotade i yttre rymden, trots en total avsaknad av specialeffekter. Rymdtemat förstärks också ytterligare av att lookbooken är döpt efter den legendariska rapgruppen Outkasts mästerverk ATLiens. Den futuristiska plåtningen innehåller bland annat märken som svenska CMMN SWDN och det egna märket Necessity Sense.

Här är mina favoriter från märkets lookbook:

ne-sense-india-rose-atliens-editorial-18 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-13 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-9 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-8 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-2 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-5 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-6 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-7 ne-sense-india-rose-atliens-editorial-1
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-11-23 18:02