Annons

Tom Cehlin
Cafés redaktör Tom Cehlin Magnusson skriver om den mest intressanta musiken just nu.

Annons
 

Frank Ocean släpper skiva – och hintar om nytt album

Den fåordige Frank Ocean har de senaste dagarna (med sina egna mått) varit ovanligt aktiv. I fredags släppte han i samband med Roms sista dagar-högtiden Black Friday en hoodtröja prydd av en logotyp från ett logistikföretag. Aningen mer intressant är att soulstjärnan i dagarna släppte skivan Endless – som tidigare bara funnits tillgänglig att streama på Apple Music – på vinyl, CD, DVD och VHS.

Annons

Men, det som verkligen får snålvattnet att rinna på Frank-fans är sångarens kryptiska (de tenderar att vara det) Tumblr-inlägg där han antyder att han har en skiva färdiginspelad, som han bara inte släppt ännu. Från en intervju han ännu inte gjort.

http://frankocean.tumblr.com/post/167963583301/well-i-made-the-album-before-30-i-just-aint

Christopher Breaux, som är sångarens egentliga namn, fyllde nyligen trettio år och har för fem år sedan lovat att ha släppt fem album innan sin 30-årsdag. Om vi ska tro hans märkliga Tumblr-meddelande så kanske det således inte dröjer länge innan nästa album.

Varför ska man bry sig?

Vem: Soulsångaren och popgeniet Frank Ocean har de senaste åren blivit en av världens största och mest enigmatiska artister. 

Känd för: Framför allt för de två studioalbumen Channel Orange och Blonde, men även för mixtapet Nostalgia, Ultra och videoalbumet Endless

Vem gillar det här: Alla verkar det som, eller så låtsas man för att inte känna sig utanför. 

Därför ska du bry dig: Frank Ocean är på många sätt musikvärldens mest intressanta person just nu, och kommer få världens uppmärksamhet vad han än gör även de kommande åren. 

Så kommer det bli: Väldigt bra och kraftigt försenat är en kvalificerad gissning. 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar