Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Frank Ocean firar alla hjärtans dag med ny låt

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2018-02-15 11:27  |  Lästid: 2 minuter

Igår var det alla hjärtans dag, något som inte lär ha gått någon med sociala medier förbi. Alla hjärtans dag är ju inte bara något som firas med boomerangs och glittrande text på instastories bland oss här i Sverige, allra bäst firar man det ju som superstjärna i USA.

Mest uppmärksamhet fick Kanye West (vars senaste album The Life of Pablo också passade på att fylla två år) som återupplivade det Instagram-konto som inte uppdaterats på ett år genom att posta bilder på kända par från förr i närmare sju timmar, en bildserie som avslutades med bilder på Kimye själva. En åtgärd som (på ett kanske välkommet sätt) totalt blockerade ens Instagram-flöde under Valentine’s-kvällen. Kanyes svåger – tillika rapstjärnan – Travis Scott som nyligen fått barn tillsammans med Kylie Jenner valde att lägga upp en bild på sig själv och… Stevie Wonder.

Kanyes och Travis Scotts Insta-bidrag till Alla hjärtans dag-firandet.

Allra finast var Frank Oceans alla hjärtans dag-present till alla lyckliga och olyckliga. Tidigt under torsdagsmorgonen släppte han sin första låt för året, en cover på Audrey Hepburns Moon River från filmatiseringen av Truman Capotes Breakfast at Tiffany’s. En låt som lovar gott med tanke på att Frank tidigare har hintat om att ny musik kan vara på väg under året.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-02-15 11:33