Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Alla hjärtans dag-tips för singlar

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2017-02-14 21:47  |  Lästid: < 1 minut

Alla hjärtans dag är inte en dag för alla. Oavsett om man tycker att det är vinterns höjdpunkt eller ett krasst kommersiellt jippo så är det en dag svår att värja sig mot. I samband med denna högtid släpper hajpade märket Bianca Chandon en kollektion där intäkterna går till Planned Parenthood, en organisation som arbetar med verksamhet och rådgivning kring framför allt abort, preventivmedel samt sex och samlevnad. Ett lovvärt initativ där kollektionen består av t-shirtar, hoodies och ett par mjukisbyxor som i ärlighetens namn känns som vad man har på sig om man saknar någon att fira alla hjärtans dag på.

bianca

Inspirerat av detta plockade jag ihop sex produkter som (med viss välvilja) kan ses som alla hjärtans dag-kompatibla för alla som inte har någon att fira dagen med. För vilka är egentligen mest förtjänta av presenter på den här dagen, de lyckliga paren eller alla singlar som kommer hem och värmer upp fiskgratängen och dejting-appen med samma ljumma förväntningar?

valentines

Från vänster: skjorta: Our Legacy, hoodie: CDG Play, t-shirt: Bianca Chandon, solglasögon: Kaibosh, sneakers: Adidas, skiva: Love – Forever Changes.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-02-14 22:37