Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

Tom Cehlin Magnusson

A Kind of Guise släpper fotbollshalsduk

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-11-29 20:57  |  Lästid: 2 minuter

Ett av mina favoritmärken just nu är tyska A Kind of Guise. Det München-baserade märket har framför allt gjort sig kända för sina oväntade och experimentella materialval sedan starten år 2009. Alla märkets kläder tillverkas i Tyskland och har på kort tid fått ett stort antal fans bland klädnördar i Europa.

I veckan fyller märkets butik i München fyra år, för att fira detta har man tagit fram fyra olika fotbollshalsdukar. Limiterade till trettio stycken per färg kommer halsdukarna med största sannolikhet sälja slut direkt när de släpps på torsdag den 1 december. För att försöka få tag i en, surfa in på märkets hemsida och håll tummarna.

a-kind-of-guise-scarf-collection-4 a-kind-of-guise-scarf-collection-1 a-kind-of-guise-scarf-collection-2 a-kind-of-guise-scarf-collection-3

Fotbollsmodet är som tidigare nämnt i bloggen alltså alltjämt hett, för den som inte har råd eller tid att försöka få tag på A Kind of Guises fina halsdukar finns andra alternativ. Sedan tidigare har hajpade märken som Gosha Rubchinskiy och Vetements släppt sina egna fotbollshalsdukar, men för den med en mindre plånbok finns andra alternativ.

weekday

Bland annat har Weekday släppt sin egna version, och även det brittiska skejtmärket Palace.

sameefffort2

Denna halsduk har inte bara rätt fotbollsläktarlook, med den stödjer du även ett fint initiativ. Same Effort No Glory är märket som är tänkt som en internationell supporterklubb för alla kvinnliga idrottare. Intäkterna från försäljningen går också till organisationen Women’s Sports Foundation som arbetar för kvinnors förutsättningar att få träna och tävla på samma villkor som män. Klicka här för att köpa märkets halsduk.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-11-29 21:00