Annons

Tom Cehlin
Cafés redaktör Tom Cehlin Magnusson skriver om den mest intressanta musiken just nu.

Annons
 

70-talsmode från coola märket Needles

70-talets mode verkar vara här för att stanna. När det larvigt hippa märket Needles i dagarna släppte sin lookbook för hösten var det svårt att inte låta tankarna vandra mot 70-talets allra brunmurrigaste stunder.

Annons

Med en rejält generös silhuett, framför allt på byxsidan, uppblandat med vågade mönster och rena klackskor är det definitivt inte något som alla kommer bära, men som vanligt när Needles släpper en ny kollektion så är det en fingervisning om vart herrmodet kommer befinna sig om några säsonger.

Men, både djurprints, skor med högre klack, håriga cardigans och fleeceplagg tillsammans med både windbreakers och skinnjackor är plagg som redan nu är helt rätt i vår. Om du inte känner för att gå hela vägen in i Needles Träd, Gräs och Stenar-universum så kan det vara så enkelt att sno stilen från Needles redan nu. Våga bära mönstrat, bredare byxor och en avslappnad överdel (oavsett om det är en skinnjacka eller skjorta) för att ta ett litet steg närmare ett av herrmodets coolaste märken.

Needles hittar du på bland annat Trés Bien Shop och End Clothing

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar